Hazard gaat in op lokroep: Toen ik klein was, keek ik vele uren naar hem

Hazard gaat in op lokroep: "Toen ik klein was, keek ik vele uren naar hem"

06-02-2016 10:44
5

Eden Hazard werd de voorbije periode meermaals gelinkt aan Real Madrid. De Belgische international doet nu zelf een duit in het zakje. Hij wil naar eigen zeggen ooit getraind worden door Zinedine Zidane, de coach van de Madrilenen.

Het ziet er steeds meer naar uit dat Hazard aan zijn laatste maanden bezig is bij Chelsea, waar hij nog wel een contract heeft tot medio 2020. De aanvallende middenvelder zou prominent op het wensenlijstje van Zidane prijken bij Real Madrid. "Het doet altijd veel plezier dat een speler waar ik tijdens mijn jeugd naar opkeek over mij praat.Zidane heb ik altijd gewaardeerd", citeert RTBF Hazard.

Wedden

Meer odds

"Ik ken de speler heel goed, maar niet de trainer. Maar ik ben nog steeds onder contract bij Chelsea en ik voel mij goed", gaat Hazard verder. Maar een samenwerking tussen Zidane en hemzelf ziet Hazard zeker zitten. "Toen ik klein was, keek ik vele uren naar hem op televisie. Ik sprak Zidane, ik at Zidane. Maar ik val in herhaling: ik voel mij nog goed bij Chelsea dus over een transfer moeten we het niet hebben."