Geïrriteerde Faber over Santos-soap: Ik heb je al een paar weken niet gezien

Geïrriteerde Faber over Santos-soap: "Ik heb je al een paar weken niet gezien"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2016 om 23:00vr 26-02-2016 om 23:00

Ernest Faber is vaag over de zogenaamde onrust binnen NEC. De hoofdtrainer van de Nijmegenaren lijkt vragen over de zogenaamde Christian Santos-soap niet te kunnen waarderen en reageert zelfs geprikkeld als hem naar de onrust gevraagd wordt.

"De rust is al teruggekeerd", zegt Faber tegen FOX Sports. "Je mag de hele week bij ons langskomen. Ik heb je al een paar weken niet gezien. Misschien kun je Nijmegen niet vinden, maar volgens mij weet je de weg wel aardig. We kunnen lekker en rustig trainen. Alle trainingen zijn open, iedereen mag meekijken. Als er belangstelling is voor trainers en spelers, dan hoort dat erbij in een goed seizoen. Daar gaan we goed mee om. Je bent van harte welkom op de training. Dan kun je zien hoe rustig wij kunnen werken."

Faber ging met NEC uit bij Excelsior de bietenbrug op. In Rotterdam werd het 2-0. Topscoorder Santos had eigenlijk van het veld gestuurd moeten worden. De spits maakte een slaande beweging die niet werd waargenomen. Faber: "Dat hoort niet op het voetbalveld. Het is niets voor hem. Hij moet zijn energie steken in zijn eigen spel en belangrijk zijn voor het team. Dat keur ik af. Het zegt wel dat hij het moeilijk heeft. Een andere druk, andere belangstelling. Hij is topscoorder. Er wordt veel van hem verwacht. Als het dan niet lukt, moet je niet je energie steken in je tegenstander."

Lees meer: Frustratie loopt op bij NEC: 'Als hij transfer wil maken, moet hij zijn best doen'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws