Van der Sar verbaasd over consternatie: Dus ik zeg: what do you mean?

Van der Sar verbaasd over consternatie: "Dus ik zeg: what do you mean?"

Gepubliceerd: vrijdag 11 maart 2016 om 07:40vr 11-03-2016 om 07:40

De aanstaande rentree van Ajax-directeur Edwin van der Sar bij amateurclub VV Noordwijk heeft een karrevracht aan reacties opgeleverd. De 45-jarige oud-international heeft nu ook zelf gereageerd op alle ophef rondom zijn comeback. Niet iedereen is even gelukkig met het feit dat Van der Sar komend weekend onder de lat staat tijdens het duel met Jodan Boys. 

De reservedoelmannen van VV Noordwijk zijn niet bepaald happy met het nieuws rond Van der Sar. Sven van Hensbergen besloot per direct te stoppen. "Ik heb Dammes, Sven en Aron vanmiddag gebeld. We hebben lekker getraind. Ik begrijp dat ze teleurgesteld zijn. Dat heb ik besproken met ze", aldus Van der Sar in gesprek met Voetbal in de Bollenstreek

Tweede goalie Dammes van der Poel is onder de indruk, maar ook hij heeft bovenal een zuur gevoel. "Ik dacht: zo, iemand als Van der Sar komt bij ons onder de lat staan. Even later drong het toch tot me door dat het ten koste gaat van mijn eigen plek", vertelt hij. "De volgende dag moest ik een paar keer slikken. Dat vond ik wel een pijnlijk moment."

Van der Sar is verbaasd over alle media-aandacht. "Ik dacht meer dat het bij de Noordwijkse media, het Leidsch Dagblad en Bollenstreek TV zou blijven. Het werd iets groter, misschien heb ik het een beetje onderschat", aldus het Oranje-icoon. "Ik had gister een delegatie uit China op bezoek in de Arena. You gonna make comeback? Dus ik zeg: what do you mean? Het stond blijkbaar ook in de kranten in China."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: VV Noordwijk

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws