Onherkenbaar PSV 'gaat door' en 'wordt kampioen': "Als je dat geluk hebt"

14 maart om 09:49

PSV gaat door in de Champions League, zo stellen Willy en René van de Kerkhof, clubiconen van de Eindhovenaren. Op dinsdag staat de return in de Champions League tegen Atlético Madrid te wachten, slechts enkele dagen na het puntenverlies tegen sc Heerenveen (1-1)

René kon weinig met het PSV dat tegen de Friezen onherkenbaar oogde. "In de voorgaande weken was er inzet en motivatie, maar zaterdag ontbrak het daaraan. Het was een onherkenbaar PSV. Dat mag niet gebeuren." Willy: "De eerste helft speelde PSV een beetje nonchalant. Dat hoort er in de laatste fase van de competitie niet bij. Je moet er vanaf de eerste minuut voor 200 procent voor gaan, dat deed Heerenveen."

Ajax speelde ook gelijk: met 2-2 tegen NEC Nijmegen. "Ze hebben het geluk dat Ajax gelijk heeft gespeeld tegen een goed spelend NEC. Als je dat geluk hebt, dan moet je wel kampioen worden", zegt René over PSV. Over het duel met Atlético zijn de broers het eens: "Het wordt een 1-1 gelijkspel." Willy: "De entourage zal fantastisch zijn. Atlético is goed in vorm, maar ze zijn er klaar voor denk ik."