Eerste NK FIFA 16 live-wedstrijd ooit: finalist NK FIFA 15 vs professionele gamer!

14 maart om 18:50

Vanavond is de allereerste live NK FIFA 16 wedstrijd te volgen. Het is direct een prachtig affiche waarbij de nummer 2 van het NK FIFA 15 (Tanongo) het opneemt tegen professioneel gamer Vincent (VinnieNL). 

De stream is te volgen via het Twitch-kanaal van Tanongo. De wedstrijd zal om 21.00 uur vanavond (donderdag) gespeeld worden en zal ook via VoetbalPrimeur te volgen zijn.

Tanongo heeft tot nu toe een relatief makkelijk toernooi achter de rug. Éénmaal reageerde zijn tegenstander niet, waardoor automatische plaatsing voor de volgende ronde volgde. Een ronde later won de in Heerenveen woonachtige Tanongo relatief eenvoudig met 3-0 van afcajax1997. En in de derde ronde werd hij vrijgeloot.

VinnieNL doorliep een soortgelijk traject. Nadat in de eerste ronde zijn tegenstander niet reageerde, won VinnieNL met 2-0 van cruz1973. In de derde ronde was VinnieNL ook vrijgeloot.

Nu komen deze twee gametoppers elkaar echter tegen en zal één van de twee het toernooi moeten verlaten in ronde 4. Wie dat gaat worden? Volg de livestream dinsdagavond via VoetbalPrimeur.nl en kijk mee!


Lees meer over:

Deel via