Dit was de ochtend: Van der Wiel botst met Zlatan, Stam droomkandidaat

15 maart om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Willem II maakt lijstje met potentiele opvolgers Streppel
SC Heerenveen gaat snel haar nieuwe trainer presenteren. Jurgen Streppel zou dinsdagochtend zijn vertrek kenbaar gemaakt hebben aan de spelersgroep van Willem II. De Tilburgers hebben al een lijstje klaarliggen met potentiële opvolgers voor Streppel. (Algemeen Dagblad)

Stam kan overstap maken naar eredivisionist
Jaap Stam is bij Willem II de droomkandidaat voor de opvolging van Jurgen Streppel, die zo goed als zeker de overstap maakt naar sc Heerenveen. De trainer stopt na dit seizoen bij Jong Ajax en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Naast Stam werd al een lijstje opgesteld door de Tilburgers. (Voetbal International)

Van der Wiel mist huldiging na ruzie
Ondanks het kampioenschap is er hommeles bij Paris Saint-Germain. Gregory van der Wiel miste zondag het kampioensfeest van de Parijzenaren na een ruzie met Zlatan Ibrahimovic. De twee zouden een woordenwisseling hebben gehad in de rust van de kampioenswedstrijd tegen Troyes (0-9). (Le parisien)

Aanwinst Koeman imponeert in Engeland
Southampton-manager Ronald Koeman is zeer te spreken over de ontwikkeling die aankoop Virgil van Dijk heeft doorgemaakt. De verdediger werd afgelopen zomer van Celtic overgenomen en doet het goed in de Premier League. Oud-verdediger Jamie Carragher is lovend over de Nederlander. (Sky Sports)

Vermoedelijke opstellingen PSV
Het is de vraag welke PSV-opstelling Phillip Cocu dinsdagavond tegen Atlético Madrid uit de hoge hoed tovert. De Nederlandse kranten geven twee opties: Het Algemeen Dagblad en Eindhovens Dagbad gaan uit van de gebruikelijke formatie. De Telegraaf verwacht een defensievere variant.