Scholes duimt voor Van Gaal: 'Pogba en twee spelers van Real Madrid'

15 maart om 20:22

Paul Scholes heeft het helemaal niet zo slecht voor met Louis van Gaal als de buitenwacht doet vermoeden. Dat laat het clubicoon dinsdag doorschemeren in Engeland.

Scholes vindt dat alleen zijn negatieve commentaar wordt opgepikt. Om zijn goede wil te onderstrepen, komt hij dinsdag met een aantal transfersuggesties voor Louis van Gaal. Luka Modric, Raphael Varane (beiden Real Madrid) en Paul Pogba (Juventus) moeten zo snel mogelijk worden vastgelegd.

"Ik zou het fantastisch vinden als Modric naar Old Trafford komt", vertelt de oud-middenvelder aan United We Stand. "Hoe oud is hij nu? 30? Dat is misschien wat te oud, maar hij is een geweldige voetballer. Ik denk dat het ook wel reëel is, net zoals bij Varane."

Scholes is hoe dan ook niet helemaal overtuigd. "Jullie zeiden realistisch en ik kies spelers van Real Madrid? Wel gek, maar waarom ook niet. United heeft ook een goede spits nodig, maar daar zijn er niet veel van. Een middenvelder? Paul Pogba, honderd procent. Het zou mooi zijn als hij terugkomt."