'Oude' A-junioren balen als een stekker: "Iedereen is er best wel stuk van"

16 maart om 08:41

De A-junioren werden dinsdag uitgeschakeld in de kwartfinale van de UEFA Youth League. Chelsea was in een fysiek duel met 1-0 te sterk, waardoor het Europese sprookje tot een einde kwam. Dit tot grote teleurstelling van de jonge Ajacieden.

Vaclav Cerny baalt voor de camera van Ajax TV zichtbaar van de nederlaag. De behendigde aanvaller kon het verschil niet maken. "Het voelt niet fijn, je weet dat het klaar is. Zo voelde het vorig jaar ook en het is jammer om dat weer te proeven", zegt Cerny, die een simpele verklaring heeft voor de nederlaag. "Zij hebben één goal gemaakt en wij niet. Zo is het."

De buitenspeler kreeg zelf ook nog een kans om de score te openen, maar liet dat na. "Zij hadden niet veel kansen nodig om te scoren. Wij hadden in de eerste helft kansen, ik had die moeten maken. In de tweede helft hebben we ook nog goede mogelijkheden gehad", roept Cerny, wiens woorden worden onderschreven door Donny van de Beek.

"Iedereen is er best wel stuk van. Op het laatst hadden we nog wel kansen, maar het was allemaal net niet. We hadden een doel en als je dat niet haalt, dan is dat een tik. Dat we er nu uit liggen is natuurlijk klote."

Lees meer over:

Deel via