Karsdorp doet belofte: "Dat heb ik bij het verlengen van mijn contract gezegd"

16 maart om 12:28

Rick Karsdorp verlengde eerder dit seizoen zijn contract bij Feyenoord tot medio 2020. In supportersmagazine Hand in Hand doet de rechtsback wederom de toezegging dat hij niet uit De Kuip vertrekt voordat hij kampioen van Nederland is geworden. 

"Ik ga niet weg zonder op de Coolsingel te hebben gestaan. Dat heb ik bij het verlengen van mijn contract gezegd en daar sta ik nog steeds achter", aldus de 21-jarige vleugelverdediger. "Het gaat even moeizaam op dit moment, maar kampioen worden we zeker in een van de komende jaren. Ik moet en zal die titel pakken met Feyenoord."

Karsdorp vindt dat Feyenoord, ondanks een teleurstellend verlopen seizoen, met een uiteindelijke derde plaats en het eventueel winnen van de KNVB Beker een 'uitstekend' jaar zou hebben gedraaid. "Kijk nou eens hoe we de eerste seizoenshelft hebben gespeeld. En kijk nou eens hoe lang het geleden is dat Feyenoord een prijs gewonnen heeft. In 2008, dat is dus acht jaar geleden. We kunnen geschiedenis schrijven met dit elftal."