Heracles-spits raakt gefrustreerd: 'Situaties waarop hij had kunnen wisselen'

16 maart om 22:47

Heracles Almelo-spits Paul Gladon fungeert al het gehele seizoen als stand-in van Wout Weghorst. De targetman, die in de zomer transfervrij overkwam van Sparta, zat afgelopen weekend opnieuw negentig minuten op de bank. Gladon betreurt zijn reserverol. 

"Ik merk dat de trainer (John Stegeman, red.) niet snel wisselt. De situaties waren er waarop hij had kunnen wisselen, maar dat is helaas niet gebeurd", vertelt de voormalig speler van onder meer FC Dordrecht in een interview met TwenteSport. 

"Ik moet keihard blijven werken, maar het is wel frustrerend. Helemaal omdat ik het in het tweede wél laat zien met veel doelpunten. Als ik het daar niet liet zien, dan was het logisch dat ik weinig speel", vervolgt de 23-jarige spits, die deze jaargang tot één goal kwam in achttien optredens. 

Gladon voegt daar direct aan toe dat hij nog altijd achter zijn move naar Almelo staat. "Als ik mezelf nu vergelijk met aan het begin van het seizoen, dan heb ik me absoluut ontwikkeld, dus ik het zeker geen spijt van mijn keuze voor Heracles."