'AC Milan gebruikt Liverpool-huurling om Ibrahimovic terug te lokken naar Italië'

17 maart om 15:12

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Mario Balotelli ligt. De Italiaanse aanvaller speelt momenteel op huurbasis voor AC Milan en het is nog maar de vraag of de Italianen met Balotelli verder willen.

Balotelli, eigendom van Liverpool, heeft het dit seizoen zwaar in de Serie A. Mede door blessureleed kwam hij pas in dertien competitieduels in actie, waarin hij slechts een keer scoorde. La Gazzetta dello Sport weet dan ook te melden dat de spits terugkeert naar Liverpool. Balotelli zelf zou graag willen blijven, maar hij heeft onvoldoende indruk gemaakt op de Milanese clubleiding.

Corriere dello Sport komt echter met een heel ander verhaal. Het Italiaanse medium schrijft dat AC Milan Balotelli juist graag in Italië houdt, om op die manier de band met zaakwaarnemer Mino Raiola te versterken. Raiola is namelijk ook de zaakwaarnemer van Zlatan Ibrahimovic en AC Milan is er veel aan gelegen om de spits van Paris Saint-Germain terug te halen naar Milaan.

Ibrahimovic is aan het einde van het seizoen transfervrij; de aanvaller heeft nog geen duidelijkheid verschaft over zijn toekomst. De Zweedse vedette speelde tussen 2010 en 2012 ook al voor AC Milan en werd toen met Milan kampioen.