Van Bronckhorst bevestigt: "Dat is al een paar weken geleden, die aanbieding"

18 maart om 19:38

Giovanni van Bronckhorst bevestigt dat Feyenoord graag langer door wil met Tonny Vilhena. De middenvelder beschikt over een aflopende verbintenis in Rotterdam, maar heeft inmiddels een nieuwe aanbieding ontvangen.

RTV Rijnmond meldde dat Vilhena is benaderd door de Rotterdamse club. "Volgens mij is dat alweer een paar weken geleden, die aanbieding", erkent Van Bronckhorst desgevraagd op de persconferentie. "We weten allemaal de privé-situatie van Tonny. Ik heb vaak gesprekken met hem. Voor mij is het belangrijkste dat hij zijn waarde behoudt voor het team zoals hij nu bezig is. Dat is voor mij de belangrijkste taak."

Vilhena leek een tijdje terug nog op zeker uit De Kuip te vertrekken na dit seizoen, maar niet als het aan Van Bronckhorst ligt. "Tonny is heel belangrijk voor het team. Hij heeft zich teruggeknokt in het team na een moeilijk begin. Hij is belangrijk en dat laat hij de weken zien. Een jongen vanuit de eigen opleiding. Dus dat zijn genoeg redenen dat ik Tonny gewoon een speler vind voor Feyenoord. Maar uiteindelijk moet de toekomst uitwijzen of dat zo is."