Diepe zucht Kramer na moeizame thuisoverwinning: "Een vervelend dingetje, ja"

19 maart om 22:04

Feyenoord moest zaterdagavond diep gaan om te winnen van De Graafschap. In eigen huis kwamen de Rotterdammers op achterstand. Na negentig minuten stond er 3-1 op het scorebord, onder meer dankzij een treffer van Michiel Kramer. 

"Het eerste halfuur was gewoon slap, gezapig, niet doen wat we moeten doen. Dan kom je op achterstand - misschien wel terecht", aldus de lange spits in gesprek met FOX Sports. "Het laatste kwartier van die eerste helft is het al wat  beter."

"In de tweede helft begin je goed, je komt op gelijke hoogte en daardoor ga je ook wat makkelijker voetballen. Dan zie je dat wij eigenlijk gewoon beter zijn dan De Graafschap", vervolgt Kramer zijn nabeschouwing. "Maar we moeten wel weer heel diep gaan om zo'n overwinning te krijgen. Dus dat is wel een vervelend dingetje, ja."

Kramer tekende voor zijn twaalfde competitietreffer van het seizoen. "Het was vooral een belangrijke goal, daarna zaten we een stuk beter in de wedstrijd. Lekker dat ik die 1-1 maak. De derde plaats is de doelstelling, we moeten nu iedere wedstrijd winnen. Zo simpel is het eigenlijk."