De Mos haalt snoeihard uit naar Nederlander: Vind ik niet correct

De Mos haalt snoeihard uit naar Nederlander: "Vind ik niet correct"

25-04-2016 21:47
1

In België kan zich niet iedereen vinden in de uithaal van Aad de Mos richting Bram Nuytinck. De verdediger van Anderlecht werd maandag een pseudovedette genoemd door zijn landgenoot.

Anderlecht ging afgelopen weekend hard onderuit tegen KV Oostende (4-1) en dreigt achterop te raken in de Belgische titelrace. Dat leidde tot een sneer van De Mos in de richting van Nuytinck, die slecht speelde. "Ik vond hem de beste verdediger tijdens PO1, maar gisteren maakte hij in één wedstrijd meerdere fouten", zag Hernan Losada, oud-speler van sc Heerenveen, tegen Voetbalkrant.

"Iedereen kan een slechte dag hebben. Hem nu een pseudovedette noemen vind ik niet correct", dient hij De Mos van repliek. "In voetbal kan alles heel snel gaan. Van hero to zero. De vraag die je wel kan stellen is: waarom heeft Anderlecht dit altijd tegen de kleinere ploegen voor? Op het einde van het seizoen moet blijken of er genoeg kwaliteit is. Toch moet je deze ploeg niet onderschatten. Ik ben er zeker van dat Anderlecht zal knokken tot het einde van het kampioenschap."