'Real brengt Barça in moeilijkheden door tweede meeting met Neymar'

'Real brengt Barça in moeilijkheden door tweede meeting met Neymar'

28-04-2016 00:00
10

Opnieuw duiken geruchten op over een mogelijke deal tussen FC Barcelona en Real Madrid. Neymar zou zijn gesignaleerd in het gezelschap van een Madrileense delegatie.

Het Spaanse El Confidencial, dat vaker met onverwachte en soms ook onwaarschijnlijke geruchten komt, meldt dat Neymar in het diepste geheim heeft gepraat met twee mensen van Real Madrid. Het zou de tweede keer zijn geweest dat de Braziliaanse ster een meeting heeft gehad met de aartsrivaal van Barça, nadat de partijen rond het Ballon d'Or-gala ook al rond de tafel zaten.

Het is de vraag of de berichten uit Spanje op de waarheid berusten. Toch is het ook niet uit te sluiten dat Neymar in de zomer de deur in Camp Nou achter zich sluit. Ondanks zijn betekenis voor Barça verdient hij 'slechts' 90.000 euro per week. Een schijntje vergeleken met Lionel Messi (423.077) en Luis Suarez (390.000).

Daar komt bij dat Barcelona niet in de gelegenheid is om Neymar véél meer te geven. De club is begonnen met de bouw van een nieuw Camp Nou, terwijl de Financial Fair Play-regels ook niet meehelpen. Eerder werd nog gemeld dat Neymar op het punt staat een nieuw Barça-contract te ondertekenen.