'Bod van 39,8 miljoen op geniale aanvaller: Barça, Atlético en Spurs kijken toe'

'Bod van 39,8 miljoen op geniale aanvaller: Barça, Atlético en Spurs kijken toe'

05-05-2016 18:56
4

Michy Batshuayi is één van de meest gewilde aanvallers van Europa. De aanvaller van Olympique Marseille kan rekenen op serieuze belangstelling van Tottenham Hotspur en West Ham United. Die laatste club zou volgens de meest recente berichten 39,8 miljoen euro willen betalen.

The Hammers zijn helemaal weg van de Rode Duivel, maar stadsgenoot Tottenham leek een streepje voor te hebben omdat het volgend seizoen Champions League speelt. Om de Spurs het hoofd te bieden, wil West Ham flink met geld strooien. Volgens The Guardian heeft de club maar liefst 39,8 miljoen euro veil voor de Belg. Dat bedrag zou overeenkomen met de vraagprijs van Marseille.

De Zuid-Franse club maakt een erg moeizaam seizoen door, terwijl Batshuayi wekelijks uitblinkt. Juventus en AS Roma zouden ook interesse hebben in de aanvaller, die zelf nog niet zeker weet of hij wel wil vertrekken. Dat liet hij eerder deze week weten. "Ik hou van deze club", liet hij optekenen. De 22-jarige aanvaller scoorde dit seizoen zestien keer in de Ligue 1. Borussia Dortmund, Atlético Madrid en FC Barcelona werden in het nabije verleden ook aan Batshuayi gelinkt.