Vleugelaanvaller baalt in de Euroborg: 'Dit is voor mij ook de eerste keer'

7 mei 2016 om 11:44

Aanvaller Bryan Linssen kent geen gelukkig debuutseizoen bij FC Groningen. De buitenspeler kwam afgelopen zomer over van Heracles Almelo, maar heeft vooralsnog moeite zich te onderscheiden in de Euroborg. Linssen laat in gesprek met RTV Noord weten teleurgesteld te zijn in zichzelf.

Linssen kan de vinger nog niet op de zere plek leggen. "Ik weet niet wat het is. Ik ben bij alle clubs geslaagd, maar nu heb ik een jaartje dat het niet gaat zoals ik het wil. Dat is voor het eerst in mijn loopbaan, maar ook dat komt voor. Het is niet een heel dramatisch jaar geweest, maar je wilt en verwacht toch meer", geeft de dribbelaar aan. Aankomende zondag moet hij in de Euroborg waarschijnlijk plaats nemen op de bank als Heracles Almelo, zijn oude werkgever, langskomt. 

"Tijdens de training zijn er ook varianten geweest waarin ik wél in de basis stond. Maar de trainer heeft in principe geen reden om te wisselen. We zijn bezig aan een goede periode en ik hoop dat we het seizoen ook goed kunnen afsluiten", besluit Linssen in gesprek met het regionale medium.