Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij PSV

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij PSV

Gepubliceerd: dinsdag 17 mei 2016 om 12:00di 17-05-2016 om 12:00

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van landskampioen PSV. Onderstaand de transfervrije spelers van de Eindhovenaren.

Stijn Schaars
Door het drukbezette middenveld van PSV kon Stijn Schaars afgelopen seizoen niet rekenen op een basisplek. De routinier staat open voor een vertrek naar een andere eredivisionist.


Jong PSV
Jesse Bertrams

Jesse Bertrams mag vertrekken bij PSV en heeft al een stage bij het Engelse Huddersfield Town achter de rug. Het is nog afwachten of de club uit het Championship de doelman definitief over wil nemen.

Augustine Loof
De centrale verdediger met roots in Sierra Leone speelt bij Jong PSV als centrale verdediger. Augustine Loof tekende in augustus 2013 zijn eerste profcontract bij PSV.

Sander Heesakkers
De 21-jarige centrale verdediger speelde al meer dan vijftig wedstrijden voor Jong PSV en is een belangrijke kracht in de ploeg van Pascal Jansen.

Bob Groenendijk
Bob Groenendijk kon nog niet rekenen op veel speelminuten. In de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven speelde de verdediger de volle negentig minuten.


Clint Leemans
Clint Leemans is aanvoerder van Jong PSV en speelt al sinds 2004 bij de Eindhovenaren. Een wedstrijd in het eerste speelde de middenvelder nog niet. Hij wordt door menig club gevolgd. 

Olivier Rommens
Olivier Rommens werd in 2006 opgenomen in de jeugdopleiding van PSV. Op 9 augustus 2014 debuteerde hij voor Jong PSV. Deze zomer mag hij uit gaan kijken naar een nieuwe club.

Dani van der Moot
Deze achttienjarige spits heeft nog weinig wedstrijden gespeeld bij Jong PSV. Ook al speelt Van der Moot al twee jaar bij de ploeg van Pascal Jansen.

Aflopend huurcontract
Naast spelers die deze zomer transfervrij mogen vertrekken, zijn er ook spelers die over een aflopend huurcontract beschikken. Onderstaand de namen die hieronder vallen.

Marco van Ginkel
Marco van Ginkel is afgelopen halfjaar gehuurd van Chelsea. Van Ginkel heeft aangegeven het naar zijn zin te hebben bij PSV. Het is echter de vraag wat Chelsea met de middenvelder van plan is.

Maxime Lestienne
Maxime Lestienne wordt gehuurd van het Qatarese Al-Arabi, waar hij nog tot de zomer van 2019 onder contract staat. Bij de huurovereenkomst bedong PSV een optie tot koop, maar de Eindhovenaren hebben besloten deze optie niet te lichten.


Bekijk hier de spelers die transfervrij zijn op te halen bij:

Ajax
Feyenoord
AZ

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws