Stegeman streng: 'Ook hij moet beseffen dat je het met talent alleen niet redt'

Stegeman streng: 'Ook hij moet beseffen dat je het met talent alleen niet redt'

12-05-2016 22:19

In het eerste play-offduel met Heracles Almelo (2-1) was Rasmus Lindgren wederom van onschatbare waarde voor FC Groningen. De verdediger kopte direct na rust zijn ploeg naar de winnende goal. Net als afgelopen zondag was Lindgren dus de beul van Heracles Almelo.

Trainer Erwin van de Looi, die net als Lindgren na dit seizoen zal vertrekken uit de Euroborg, is erg blij met zijn aanvoerder. "We hebben een makkelijk scorende centrale verdediger, die zie je niet zo vaak meer tegenwoordig", knipoogt Van de Looi in de camera's van FOX Sports. "Ik weet niet wat er aan de hand is, maar hij staat telkens op de goede plek. Dus lekker doorgaan die jongen."

Waar zijn collega tevreden was over één van zijn spelers, daar is trainer John Stegeman van Heracles niet blij met Brahim Darri, die tegen FC Groningen wel inviel. "En dat deed hij goed. Maar Brahim moet beseffen dat je het niet alleen met talent redt."

Stegeman sprak ook nog over de wedstrijd, waar hij teleurgesteld over is. "We hebben ons hier enorm tekort gedaan. Gezien de kansen moeten we hier gewoon gelijkspelen of winnen. Op dit niveau moeten we onze kansen afmaken", besluit de oefenmeester teleurgesteld. "Maar 2-1 is geen onmogelijke score. Er zit nog altijd veel perspectief voor ons in."