PEC krijgt veel concurrentie om Achahbar: 'Interesse uit Spanje en Italië'

PEC krijgt veel concurrentie om Achahbar: 'Interesse uit Spanje en Italië'

20-05-2016 17:32
5

Naast PEC Zwolle en andere Eredivisie-clubs zijn er ook buitenlandse clubs geïnteresseerd in de diensten van Anass Achahbar. De kans dat de kleine aanvaller gaat vertrekken bij Feyenoord wordt steeds groter.

"PEC Zwolle heeft zich bij mij gemeld voor Anass, maar dat geldt voor meer clubs uit de Eredivisie", bevestigt Karim Achahbar, broer en zaakwaarnemer, in gesprek met Voetbal International. "Er is nog geen sprake van een akkoord met welke club dan ook. Anass wil gewoon voetballen, als dat niet bij Feyenoord kan dan maar bij een andere club."

"Ook het buitenland is een optie. (..) Behalve uit Nederland is er belangstelling vanuit de Serie A en de Primera División. Italië is echter niets voor Anass, terwijl de Spaanse club die zich gemeld heeft een meerjarenplan met hem heeft. Dat zou betekenen dat Anass niet meteen gaat spelen en dat wil hij juist wel."

De belangenberhartiger sluit een langer verblijf bij Feyenoord niet uit, en een eventueel vertrek zou zwaar vallen bij Achahbar. "Feyenoord is zijn droomclub, samen met Real Madrid. Hij loopt al meer dan vijftien jaar rond bij Feyenoord. Maar Anass is een rasvoetballer en die willen altijd voetballen. Teleurgesteld over het afgelopen seizoen zijn we niet, maar Anass had wel meer minuten willen maken."