Tabloid taxeert Milik op 19,5 miljoen en kopt interesse van vier Engelse clubs

Tabloid taxeert Milik op 19,5 miljoen en kopt interesse van vier Engelse clubs

21-05-2016 08:47
20

Tottenham Hotspur liet Arek Milik zes jaar geleden lopen, zo stelt The Sun. De Britse tabloid kopt verder dat vier clubs uit de Premier League azen op de Ajax-spits, die al op meer dan vijftien miljoen euro wordt getaxeerd.

Leicester City, Arsenal, Liverpool en Everton worden door de boulevardkrant gelinkt aan Milik, die deze zomer met Polen op het EK in Frankrijk actief is. Niet alleen die clubs worden veelvuldig genoemd, ook SS Lazio, AS Roma en Sevilla zouden een goede kans maken op de krabbel van de Pool. Inmiddels taxeert The Sun de aanvaller van Ajax ook al op de lieve som van 19,5 miljoen euro.

De berichten uit deze tabloid zijn meestal enkel geruchten. Het is de vraag wat van dit verhaal waar is. Tot slot wordt er een anekdote over Spurs opgerakeld. Die club kreeg zes jaar geleden al de kans om Milik voor een bedrag van slechts 130.000 euro in te lijven, toen de aanvaller nog in Polen speelde. Tottenham sloeg niet toe, Milik vertrok naar Bayer Leverkusen en maakt nu furore in de spits bij Ajax.