Leicester City laat recordaankoop definitief vertrekken naar Duitsland

Leicester City laat recordaankoop definitief vertrekken naar Duitsland

Gepubliceerd: woensdag 25 mei 2016 om 18:10wo 25-05-2016 om 18:10

Leicester City en Andrej Kramaric zijn definitief van elkaar verlost. De Kroatische spits maakt de overstap naar TSG Hoffenheim, dat hem het afgelopen seizoen al huurde.

Kramaric kwam vorig jaar niet aan de bak in Engeland en verliet de latere kampioen van Engeland in januari voor Hoffenheim. De Duitse club heeft hem woensdag definitief overgenomen. Kramaric tekent bij de nummer vijftien van de Bundesliga een contract tot de zomer van 2020.

Met de deal tussen Leicester en Hoffenheim komt een einde aan frustrerende periode voor Kramaric, die de hoge verwachtingen nooit kon waarmaken in Engeland. Leicester betaalde twee jaar geleden een recordbedrag van twaalf miljoen euro voor de 24-jarige aanvaller, die destijds ook in de concrete belangstelling van Feyenoord stond.

"Andrej is een buitengewone voetballer, die ons heeft overtuigd in de afgelopen maanden", reageert sportief directeur Alexander Rosen op de clubsite. Kramaric is blij dat hij nu volledig eigendom is van Hoffenheim. "Ze hebben hier heel veel vertrouwen in mij. Dat is een lekker gevoel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws