PSV-doelwit in rijtje met Promes en Mertens: Echt wennen tussen die namen

PSV-doelwit in rijtje met Promes en Mertens: "Echt wennen tussen die namen"

29-05-2016 10:03
3

Denzel Dumfries was afgelopen seizoen één van de grote revelaties van de Jupiler League. Na het binnenhalen van het kampioenschap werd de twintigjarige verdediger van Sparta beloond met de prijs voor Grootste Talent van het jaar. Daarmee schaart Dumfries zich in een speciaal rijtje, beseft hij. 

"Na de uitreiking fluisterde iemand mij in dat Quincy Promes, Iliass Bel Hassani en Dries Mertens mijn voorgangers zijn. Het voelt heel dubbel om in dit lijstje te staan. Het is echt prachtig, maar het voelt ook raar", aldus Dumfries in gesprek met ELF Voetbal Magazine. 

"Het zijn nu allemaal grote spelers. Het is echt wennen tussen die grote namen. Dit had ik een paar jaar geleden niet verwacht", besluit de verdediger. Dumfries staat in de concrete belangstelling van PSV, wist VoetbalPrimeur eerder dit jaar te onthullen. De Eindhovenaren hebben interesse om de jongeling over te nemen van Sparta en vervolgens weer terug te verhuren aan de promovendus. Ook onder meer FC Utrecht en QPR volgen Dumfries op de voet. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie