Dit was de ochtend: PSV heeft geen plek voor middenvelder, interesse Van Beek

Dit was de ochtend: PSV heeft geen plek voor middenvelder, interesse Van Beek

Gepubliceerd: maandag 30 mei 2016 om 12:00ma 30-05-2016 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'PSV heeft geen plek voor middenvelder die door Feyenoord begeerd wordt'
Mbark Boussoufa vertrekt bij AA Gent en stapt mogelijk over naar een topclub uit Nederland. PSV blijkt géén interesse te hebben in de middenvelder.  Feyenoord heeft hem naar verluidt gepolst. (De Telegraaf)

Kritische noot klinkt uit Oranje over Advocaat
Als nieuwe assistent-bondscoach zit Dick Advocaat de Oranje-internationals dicht op de huid, en dat mag wel iets minder vinden sommige spelers. Wel zijn Danny Blind en de internationals over het algemeen tevreden over de inbreng van Advocaat. Zijn manier van coachen werkt aanstekelijk bij de andere spelers. (De Telegraaf)

Overbodige Ajax-middenvelder geeft seintje voor snel vertrek
Lerin Duarte blijft niet in de Jupiler League voetballen met NAC Breda. De middenvelder, die eigendom is van Ajax, wil niet in Breda blijven, maar hoopt zijn loopbaan elders voort te zetten. Duarte is niet de enige speler die NAC verlaat. (BN DeStem)

Van Hanegem kraakt Oranje en staf
Vol ongeloof heeft Willem van Hanegem de oefeninterland van Oranje tegen Ierland bekeken. Van Hanegem vraagt zich af waarom Oranje onder Danny Blind en zijn assistenten Marco van Basten en Dick Advocaat geen fatsoenlijke pot op de mat kan leggen. Zijn kritiek op het Nederlands elftal is keihard. (Algemeen Dagblad)

Van Beek verschijnt op radar in het buitenland
SS Lazio heeft deze zomer zijn pijlen gericht op Sven van Beek. Feyenoord zou al een vraagprijs in gedachten hebben voor de verdediger. Van Beek is niet de eerste Feyenoorder die in verband wordt gebracht met een transfer naar de Italianen. (Corriero dello Sport)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws