'Villarreal mengt zich in strijd om Groningse melkkoe van twintig miljoen'

'Villarreal mengt zich in strijd om Groningse melkkoe van twintig miljoen'

06-06-2016 16:51
2

VfB Stuttgart verlangt tóch maar liefst twintig miljoen euro voor Filip Kostic, voormalig speler van FC Groningen. De aanvaller maakte de afgelopen jaren indruk in de Bundesliga en leek op weg naar Valencia. Villarreal lijkt nu echter de beste papieren te hebben om Kostic binnen te hengelen.

De vraagprijs van Stuttgart ligt op twintig miljoen euro, waar eerder gesproken werd over een bedrag van vijftien miljoen. Dat meldt het Duitse medium Kicker maandagmiddag. De hoge vraagprijs zorgde er al voor dat clubs als Leverkusen, Schalke, Wolfsburg, Real Betis - en nu ook Valencia - afhaakten in de strijd om Kostic.

Villarreal is nu topkandidaat op Kostic te kopen, meldt het Duitse medium. De Spaanse club wist zich al te verzekeren van deelname aan de Champions League, en dus komt er een aantal miljoen binnen. Villarreal werd vierde in de Primera División, achter FC Barcelona, ​​Real Madrid en Atlético Madrid.

De hoge vraagprijs van Kostic is goed nieuws voor Groningen. Bij de verkoop aan Stuttgart, inmiddels twee jaar geleden, bedong de Eredivisie-club een lucratieve doorverkooppercentage. Dankzij deze clausule heeft de Groningse club recht op vijftien procent van het verkoopbedrag van Kostic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie