Dit was de ochtend: Vilhena kan toptransfer vergeten, Promes naar Engeland

Dit was de ochtend: Vilhena kan toptransfer vergeten, Promes naar Engeland

Gepubliceerd: dinsdag 7 juni 2016 om 12:00di 07-06-2016 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Vilhena kan toptransfer zo goed als vergeten door getwijfel en getreuzel'
Tonny Vilhena lijkt een transfer naar Internazionale op zijn buik te kunnen schrijven. De Italiaanse grootmacht is het getreuzel zat en ziet voorlopig af van zijn komst. (Sky Italia)

'Nieuwe naam valt in zoektocht van Feyenoord naar nieuwe spits'
Feyenoord is hard op zoek naar een nieuwe spits. In die zoektocht is een nieuwe, maar onbekende naam gevallen. De Rotterdammers hebben de 22-jarige en transfervrije Chileen Christian Bravo gepolst. (CDF).

'Engelse titelkandidaat zet zinnen op Promes'
Tottenham Hotspur schijnt interesse te hebben in Quincy Promes. Berichten gaan dat manager Mauricio Pochettino hoogstpersoonlijk aanwezig was bij Ierland - Nederland (1-1) om Promes te scouten. Met Promes hopen de Londenaren een gooi te doen naar de titel. (The Daily Mail)

"Chicharito had bij PSV kunnen spelen"
Het Mexicaanse voetbal zit in de lift. Steeds meer spelers breken door en komen naar Europa. Hans Westerhof, in dienst van CF Pachuca, mag zichzelf ervaringsdeskundige noemen en stelt dat PSV Javier Hernandez had kunnen halen. PSV tastte op het laatste moment uiteindelijk mis. (De Telegraaf)

Stam heeft nog geen akkoord met Engelsen
Jaap Stam wordt de nieuwe manager van Reading, daar twijfelen ze in Engeland niet meer over. De voormalige trainer van Jong Ajax staat op het punt om deze week een contract te tekenen bij de club uit de Championship. Stam moet echter geduld hebben tot een akkoord is bereikt. (The Daily Mail)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws