'Eredivisionisten willen Arsenal-product inlijven: Turkse clubs dingen mee'

'Eredivisionisten willen Arsenal-product inlijven: Turkse clubs dingen mee'

10-06-2016 08:48
2

Emmanuel Frimpong staat mogelijk voor een transfer naar Nederland. Volgens HITC Sport hebben eredivisionisten en Turkse clubs interesse in de middenvelder, die zijn opleiding genoot bij Arsenal.

De Ghanese middenvelder is een vrij man, aangezien hij in april eindelijk verlost werd van zijn Russische club Ufa. In september 2014 stapte de speler over naar de Russen, maar zijn verblijf aldaar werd geen succes. Namens Ufa speelde Frimpong in twee jaar tijd 25 duels. Hij kwam vorige zomer in opspraak door zijn reactie op vermeend racisme. Daarvoor kreeg Frimpong een schorsing van twee duels. 

De 24-jarige speler in kwestie wil zijn loopbaan weer op de rit krijgen volgens HITC en focust zich op de juist transfer. Frimpong is een voormalig middenvelder van Arsenal, die de interesse heeft gewekt van tal van clubs. Hij speelde in de voorbije jaren niet alleen voor Arsenal en Ufa, maar ook op huurbasis bij Wolverhampton Wanderers, Charlton Athletic en Fulham. Daarnaast kwam Frimpong uit voor Barnsley.