Van Hooijdonk haalt woede op de hals: 'Nooit meer welkom in Grolsch Veste'

Van Hooijdonk haalt woede op de hals: 'Nooit meer welkom in Grolsch Veste'

16-06-2016 11:32
104

Bij FC Twente zijn ze niet blij met Pierre van Hooijdonk. De voormalige spits heeft de woede van supporters op zijn hals gehaald na een tweet als reactie op de paginagrote Twente-advertentie in De Telegraaf.

Met de advertentie in de krant van donderdag spreken prominenten uit de voetbalwereld en bekende Nederlanders hun steun uit. 'Jammer dat Haarlem, Veendam, RBC, FC Wageningen zelfs helemaal geen geld meer hadden voor zo'n paginagrote advertentie', reageert Van Hooijdonk.

De reacties daarop waren niet mals. 'Jij snapt er echt niks van hè. Dit heeft FC Twente niet zelf betaald. Ga je voorbereiden', wordt verwezen naar zijn taak als analyticus bij de NOS. 'Voorbereiden is niet z'n sterkste punt. Dom lullen kan hij als de beste.'

Van Hooijdonk wordt ook een 'naar mannetje' genoemd. 'Zullen we anders het financiële verleden van de clubs als NAC, Vitesse en Feyenoord de loep nemen', verwijst iemand naar de voormalige clubs van de ex-prof. Wat betreft de Vriendenkring van Twente is hij nooit meer welkom in de Grolsch Veste.