Galatasaray-fans schrikken van Sneijder-gerucht en komen in opstand

Galatasaray-fans schrikken van Sneijder-gerucht en komen in opstand

19-06-2016 15:30
22

Het zou zomaar eens kunnen dat Wesley Sneijder niet lang meer voor Galatasaray speelt. Volgens het Turkse Takvim wil de topclub het roer omgooien en de selectie voorzien van nieuw bloed. Sneijder (32) zou hier het slachtoffer van worden en de club mogen verlaten.

Het bestuur van Galatasaray zou een budget van 45 miljoen euro ter beschikking hebben gesteld om de selectie te vernieuwen. Daarin is de verkoop van enkele grote namen inbegrepen, waaronder dus Sneijder, maar ook doelman Fernando Muslera. De Uruguayaan zou Gala eveneens mogen verlaten. Maar vooral het vertrek van Sneijder is opmerkelijk. Eén van de redenen dat de spelmaker niet meer welkom is bij Galatasaray, zou kritiek zijn van Sneijder aan het adres van de Turkse regering, zo schrijft het medium. 

De Turkse fans zien de spelmaker echter niet graag vertrekken. Op social media laten aanhangers van Galatasaray weten het niet eens te zijn met de mogelijke verkoop van Sneijder. Naar verluidt zou het Manchester United van manager José Mourinho concreet zijn voor de middenvelder, die zo'n zeven miljoen euro moet kosten. Mourinho en Sneijder werkten in het verleden succesvol samen bij Internazionale.