Update: 'Aanwinst nummer drie voor Willem II: tweejarig contract na keuring'

Update: 'Aanwinst nummer drie voor Willem II: tweejarig contract na keuring'

22-06-2016 15:03
16

Willem II heeft het middenveld zo goed als op orde met het oog op het nieuwe seizoen. Elmo Lieftink komt transfervrij over van Vitesse, waar hij de afgelopen seizoenen een aantal keer bij de wedstrijdselectie zat maar geen speelminuten kreeg.

Dat meldt het Brabants Dagblad. De 22-jarige middenvelder speelde zijn wedstrijden bij Jong Vitesse. De Arnhemmers maakten eind maart al bekend dat hij moest vertrekken. Als Lieftink woensdagmiddag de medische keuring doorstaat, ligt er een contract voor twee seizoenen voor hem klaar in Tilburg, met een optie op een derde seizoen.

Met Lieftink heeft Willem II zich nu verzekerd van drie nieuwe middenvelders. Thom Haye kwam eerder deze week transfervrij over van AZ, terwijl Jari Schuurman wordt gehuurd van Feyenoord. Daarnaast verlengde Anouar Kali zijn contract. De ploeg van de nieuwe trainer Erwin van de Looi richt zijn pijlen nu op verdedigers en aanvallers.

Update 15.03: De Gelderlander en Voetbal International bevestigen woensdagmiddag dat Lieftink aan de slag gaat in Tilburg. De 22-jarige middenvelder wordt woensdag medische gekeurd en zet daarna zijn handtekening onder een tweejarig contract. Lieftink wacht nog op zijn debuut in de Eredivisie.