Dit was de ochtend: United rondt toptransfer af, FC Groningen in onderhandeling

Dit was de ochtend: United rondt toptransfer af, FC Groningen in onderhandeling

29-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Transferperikelen Fenerbahçe
Fenerbahçe staat open voor een verkoop van Robin van Persie. President Aziz Yildirim laat dat weten. De Nederlandse routinier schijnt op een vertrek uit Istanbul te azen. (Turkse media)

PSV en De Jong in gesprek
PSV wil het contract van aanvoerder Luuk de Jong graag openbreken en verlengen. Er staan gesprekken gepland met het management van de spits. Wel heeft De Jong nog altijd de ambitie om bij een buitenlandse club te slagen. (Voetbal International)

'Manchester United rondt toptransfer af'
Manchester United gaat komende week de transfer van Henrikh Mkhitaryan afronden. De Armeense spelmaker van Borussia Dortmund kost de grootmacht ongeveer 42 miljoen euro. Enkele weken geleden deed Manchester United een eerste bod, dat echter werd afgeslagen. (Britse Media)

FC Groningen in verregaande onderhandeling
FC Groningen wil stunten met de komst van EK-ganger Ari Skúlason. Een delegatie van de Eredivisie-club is deze week naar Nice gevlogen om te onderhandelen over de linksback van IJsland, die het met zijn land tot de kwartfinales van het toernooi heeft geschopt. In 2013 hengelde Groningen ook al naar Skulason. (Dagblad van het Noorden)

Fanatiek De Graafschap twijfelt aan integriteit beroepscommissie
De advocaat van De Graafschap gaat de integriteit van de beroepscommissie licentiezaken onderzoeken. Dat orgaan bepaalde onlangs dat FC Twente tóch in de Eredivisie mag blijven spelen. Het gevolg van die beslissing is dat De Graafschap komend seizoen in de Jupiler League actief is. (de Gelderlander)