Update: Aan Willem II gelinkte VVV'er tekent voor drie jaar in Turkije

Update: Aan Willem II gelinkte VVV'er tekent voor drie jaar in Turkije

Gepubliceerd: zaterdag 2 juli 2016 om 12:14za 02-07-2016 om 12:14

Willem II moet de komst van Selamn Sevinc naar Tilburg waarschijnlijk uit het hoofd zetten. De jonge middenvelder van VVV-Venlo gaat waarschijnlijk aan de slag bij het Turkse Osmanlispor. Dat meldt regionale omroep 1Limburg donderdag. 

Eerder deze maand schreven diverse media dat Willem II geïnteresseerd was in Sevinc, die afgelopen seizoen vijftien duels speelde in de Jupiler League namens de Limburgse club. Het contract van Sevinc loopt op 1 juli af en dus is hij transfervrij op te pikken. 

De 21-jarige middenvelder kon voor twee jaar bijtekenen bij VVV, maar hij hield zelf de boot af. Nu volgt er dus waarschijnlijk een transfer naar Turkije. Sevinc zou al diverse gesprekken hebben gevoerd met Osmanlispor. 

Osmanlispor is een club uit hoofdstad Ankara en speelt in de Turkse Süper Lig. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg op de vijfde plaats. 

Update 2/7 12.14: Sevinc gaat inderdaad aan de slag in Turkije. Hij heeft een driejarig contract gesigneerd bij Osmanlispor. "Deze kans kon ik niet laten liggen. Mijn voorkeur ging uit naar voetballen in Turkije, het land waar mijn ouders vandaan komen", vertelt de jonge controleur zaterdag aan 1Limburg. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws