FC Groningen wacht gespannen af na nieuwe transfertwist: Hij wil naar HSV

FC Groningen wacht gespannen af na nieuwe transfertwist: "Hij wil naar HSV"

06-07-2016 18:11
3

Filip Kostic heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Hamburger SV. De Servische vleugelaanvaller, die twee jaar voor FC Groningen speelde, staat nu nog onder contract bij het gedegradeerde VfB Stuttgart. 

Sedat Duraki, de belangenbehartiger van Kostic (23), laat aan BILD weten dat zijn cliënt per se naar Hamburg wil verkassen. "HSV wil Filip, Filip wil naar HSV. Stuttgart kent onze mening. Nu is het zaak dat de twee clubs een akkoord bereiken."

De opmerkingen van Duraki zijn verrassend. Lange tijd leek het er namelijk op dat Kostic (23) ging tekenen bij Valencia. De Primera Division-club onderhandelde intensief met Stuttgart. Deze week contracteerde Valencia echter Fenerbahçe-ster Nani en daarmee lijkt definitief een einde te zijn gekomen aan de belangstelling voor Kostic. 

Van een deal tussen HSV en Stuttgart is vooralsnog geen sprake. De vraagprijs voor de international ligt rond de achttien miljoen euro. HSV wil niet verder gaan dan twaalf miljoen, weet BILD. FC Groningen wacht ondertussen gespannen af. Die club ontvangt namelijk vijftien procent van de transfersom van de linkspoot. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie