NAC strikt opvolger Ten Rouwelaar: Betrouwbaar en zeer getalenteerd

NAC strikt opvolger Ten Rouwelaar: "Betrouwbaar en zeer getalenteerd"

07-07-2016 10:28
1

NAC Breda gaat zich versterken met Jorn Brondeel. De Belgische doelman komt over van Lierse SK, dat hem voor twee seizoenen op huurbasis stalt in de Jupiler League.

NAC meldt donderdagochtend dat de club een principeakkoord heeft bereikt met Brondeel en Lierse. De doelman (22) moet Jelle ten Rouwelaar, die deze zomer een punt zette achter zijn carrière, doen vergeten in het Rat Verlegh Stadion. De laatste formaliteiten in de transfer worden donderdag afgehandeld.

Wedden

Meer odds

"Toen ik hoorde van de interesse van NAC was ik direct gecharmeerd. Allereerst vanwege de uitdaging om NAC terug te brengen naar de Eredivisie, maar ook omdat ik voel dat deze stap goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling", reageert Brondeel op de website van zijn nieuwe club.

Hans Smulder, technisch directeur van NAC, is blij met de versterking. "Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jorn al flink wat ervaring onder de lat in het Belgisch betaald voetbal. Hij heeft bij Antwerp en Lierse bewezen dat hij een betrouwbare en zeer getalenteerde goalie is. Ik weet zeker dat hij bij NAC de volgende stap kan zetten en ook in deze entourage kan excelleren."