Excelsior verrast en pikt transfervrije aanvaller op: 'Ik ben heel dankbaar'

8 juli 2016 om 15:06

Excelsior heeft zich vrijdag verrassend versterkt met Terell Ondaan. De 22-jarige aanvaller tekent voor drie seizoenen op Woudestein en sluit volgende week aan bij de selectie.

Dat maakt Excelsior vrijdag bekend via de officiële kanalen. Ondaan was transfervrij, nadat zijn contract bij Willem II niet werd verlengd. In Tilburg kwam hij door blessureleed nog maar zelden aan spelen toe. "Ik heb erg veel zin om bij Excelsior te beginnen en om te laten zien wat ik in mij heb", reageert Ondaan op de website van zijn nieuwe club.

Over de knieblessure die hem afgelopen seizoen aan de kant hield, wil hij het niet meer hebben. "Dat is geweest, ik heb geen zin om terug te kijken. Ik kijk liever vooruit en wil veel spelen en vertrouwen krijgen. Dat is ook wat Excelsior en de trainer willen en ik ben ze daarom heel dankbaar voor deze kans."

Ondaan, die in de jeugdopleidingen van Ajax en AZ speelde, richt zich bij Excelsior op de positie van linksbuiten. "Excelsior leeft", zegt hij. "Er zitten misschien minder mensen dan bij Willem II, maar dat zegt me niets. De club is ambitieus, dat is het belangrijkste. Excelsior speelt bovendien voor het derde seizoen in de Eredivisie. Ik kijk er naar uit om in Rotterdam op het veld te staan en ga alles doen en geven voor Excelsior."