Boze Van Duinen toont onbegrip: 'Na een paar dagen moest ik naar het tweede'

Boze Van Duinen toont onbegrip: 'Na een paar dagen moest ik naar het tweede'

16-07-2016 08:36
12

Mike van Duinen is niet blij met de manier waarop hij wordt behandeld bij Fortuna Düsseldorf. De aanvaller vindt dat hij geen echte kans heeft gekregen bij de Duitse club en zit nu te verpieteren. Hij staat nu op de vertreklijst. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij Roda JC.

"Ik had dolgraag een nieuwe kans gekregen om te laten zien wat ik kan. Ik zou het ook begrijpen als mij was verteld dat ik niet goed genoeg ben. Maar ik wist niet dat ik geen kans zou krijgen. Dit is moeilijk te accepteren", zegt hij in gesprek met BILD. "Eerst zeiden ze tegen me dat het lastig zou worden en een paar dagen later kreeg ik te horen dat ik naar het tweede moest…"

"Ik houd van de stad en van het leven hier, dus als mijn contract niet wordt ontbonden, zal ik gewoon blijven. Het klinkt misschien vreemd, maar ik ben elke dag nog beter geworden hier", zegt Van Duinen, die met het tweede in de vierde divisie acteert. Robert Schäfer, technische man van Duitse club, haalt zijn schouders op. "Als ze geen nieuwe club vinden, dan is dat maar zo. Dan hebben we een sterk tweede elftal."