'Keeperscarrousel draait rond: Koeman slaat toe in Londen, Chelsea in Milaan'

'Keeperscarrousel draait rond: Koeman slaat toe in Londen, Chelsea in Milaan'

Gepubliceerd: zondag 17 juli 2016 om 16:33zo 17-07-2016 om 16:33

Chelsea gaat zich waarschijnlijk versterken met Diego López. De Spaanse goalie van AC Milan treedt op Stamford Bridge in de voetsporen van Asmir Begovic, die op zijn beurt hoog op de verlanglijst van Everton staat. 

Italiaanse en Engelse media melden dat zondag. López (34, foto) maakte in 2014 de overstap van Real Madrid naar Milaan. Afgelopen seizoen verloor de goalie zijn basisplaats aan tienersensatie Gianluigi Donnarumma. Ook komend seizoen staat de piepjonge doelman waarschijnlijk onder de lat in San Siro - en dus zoekt López zijn heil elders. De nieuwe Chelsea-manager Antonio Conte wil de routinier aantrekken om als stand-in voor Thibaut Courtois te fungeren. 

Bij The Blues komt een plekje op de bank vrij: Begovic, een jaar geleden overgenomen van Stoke City, is ontevreden met zijn reserverol en zou voor een transfer naar Everton staan. Ronald Koeman versterkte zijn selectie onlangs al met Maarten Stekelenburg, maar ziet de Nederlander als een back-up. Naast Begovic is ook Leicester City-keeper Kasper Schmeichel in beeld bij The Toffees. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws