Dit was de ochtend: Higuain zorgt toch weer voor Milik-flirt, PSV'er wil weg

Dit was de ochtend: Higuain zorgt toch weer voor Milik-flirt, PSV'er wil weg

18-07-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Toptransfer Higuain opent deuren voor Milik'
Napoli gaat Gonzalo Higuain aan Juventus verliezen. De topspits rondt volgens op maandag zijn transfer af. En dat heeft de nodige consequenties voor Ajax, want Napoli wil een nieuwe poging wagen voor Arek Milik. (La Gazzetta Dello Sport)

'Maher lonkt voor transfer naar buitenland'
Adam Maher heeft zijn zinnen gezet op een transfer. De middenvelder komt bij PSV niet echt aan de bak en wil speeltijd. Een Eredivisie-club zou in de markt zijn, maar ook het buitenland is een optie. (Eindhovens Dagblad)

'Ajacieden hebben moeite met aanpak Bosz'
Ajax is na tegenvallende resultaten in de voorbereiding flink teruggeworpen. De Amsterdammers moeten volgende week al aan de slag in de derde voorronde van de Champions League en de twijfel is toegeslagen. (De Telegraaf)

PEC Zwolle haalt Ajax-verdediger binnen
De transfer van Django Warmerdam van Ajax naar PEC Zwolle is maandagochtend afgerond. De Amsterdammers hadden geen plek voor de linksbenige verdediger en laat hem ervaring opdoen in Zwolle.

'Nieuwelingen krijgen de voorkeur bij Feyenoord'
Bij Feyenoord is nog niet veel veranderd. Trainer Giovanni van Bronckhorst hoeft weinig keuzes te maken, maar toch liggen de posities voor de doelman, linksback en de spits nog open. De nieuwelingen lijken de voorkeur te krijgen. (Algemeen Dagblad)