Bij Ajax bekende Sisto richt zich op transfer: 'Hij is klaar de volgende stap'

Bij Ajax bekende Sisto richt zich op transfer: 'Hij is klaar de volgende stap'

19-07-2016 13:31
10

Pione Sisto sluit een overstap naar het Duitse 1. FC Köln niet uit. De 21-jarige aanvaller stond vorig jaar in de concrete belangstelling van Ajax, dat uiteindelijk afhaakte door de vraagprijs.

Buitenspeler Sisto moest destijds zo'n zes á zeven miljoen euro kosten, waarna Ajax besloot om geen verdere pogingen te ondernemen voor de Deen. De broer en zaakwaarnemer van Sisto vertelt in BILD dat de speler nog steeds open staat voor een vertrek. "Ik kan bevestigen dat Köln interesse heeft in Pione", aldus de belangenbehartiger.

"Voor hem is Köln een interessante club", vervolgt Angelo Sisto. "We moeten afwachten hoe concreet de zaak zich ontwikkelt. Of en wanneer er wat gebeurt, kan ik niet beoordelen. Vanuit heel Europa is er interesse, vooral uit Engeland. Pione is nu klaar voor de volgende stap in zijn carrière en wil een transfer maken naar het buitenland."

Of Ajax nog steeds geïnteresseerd is in Sisto, is niet bekend. De verbintenis van de speler bij FC Midtjylland loopt nog door tot medio 2018.