ADO-comeback valt in het water: Dick wilde Petrovic als trainer. Ik begrijp dat

ADO-comeback valt in het water: "Dick wilde Petrovic als trainer. Ik begrijp dat"

Gepubliceerd: woensdag 20 juli 2016 om 19:00wo 20-07-2016 om 19:00

Maurice Steijn was afgelopen maand héél dichtbij een terugkeer bij ADO Den Haag. De trainer van VVV-Venlo kon in de voetsporen treden van de naar Vitesse vertrokken Henk Fraser. Uiteindelijk schoof Dick Advocaat Zeljko Petrovic naar voren. 

"Ik heb gesprekken gevoerd met Martin Jol (lid van de raad van commissarissen, red.) en directeur Matijs Manders", bekent Steijn woensdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Die verliepen heel positief. Het plaatje zag er goed uit. Met Dick Advocaat erbij, met Kees Jansma. Er zou nog meer aandacht besteed worden aan de doorstroming van de jeugd."

Uiteindelijk werd het dus Petrovic, een goede bekende van Advocaat. "Dick wilde Petrovic als trainer. Ik begrijp dat. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Heb ik ook. Ik gun hen dan ook het allerbeste en hoop dat ADO Den Haag het goed gaat doen."

Steijn werkte tussen 2011 en 2014 als hoofdtrainer van de residentieclub. Zijn ontslag, inmiddels tweeënhalf jaar terug, was geen reden om niet terug te keren. "Zo'n beetje iedereen die toen bij club werkzaam was in de leiding, is weg. Er was een groot draagvlak voor mijn komst."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws