Update: NEC zet teller op zeven met komst van gedegradeerde aanvaller

Update: NEC zet teller op zeven met komst van gedegradeerde aanvaller

Gepubliceerd: vrijdag 29 juli 2016 om 14:42vr 29-07-2016 om 14:42

Kevin Mayi is de nieuwste aanwinst van NEC Nijmegen, zo bevestigt Gazélec Ajaccio donderdagochtend via de officiële kanalen. De aanvaller komt over van de Franse club en tekent waarschijnlijk voor drie seizoenen.

VoetbalPrimeur meldde op woensdag al dat Mayi de zevende zomeraankoop van NEC zou worden en een dag later wordt dat bevestigd via zijn werkgever. Vorig seizoen was Gazélec Ajaccio nog actief in de Ligue 1, de hoogste Franse voetbalcompetitie, maar daarin eindigde het als negentiende. Zodoende degradeerden de Fransen naar de Ligue 2 en zag NEC z'n kans schoon.

'De club wil Kevin bedanken voor zijn dagelijke betrokkenheid en onberispelijke inzet in de voorbije twee seizoenen. Gazelec wenst Mayi veel succes bij zijn nieuwe avontuur', schrijft de Franse club op het digitale thuis. De 23-jarige aanvaller kwam vorig seizoen tot 23 wedstrijden, waarvan acht als basisspeler. Hij scoorde in die duels driemaal.

Update 29/7 14.42: Zoals gemeld door VoetbalPrimeur, is Kevin Mayi de nieuwe versterking van NEC. De Nijmeegse club heeft de komst van de 23-jarige aanvaller vrijdag bevestigd. Mayi komt over van Ajaccio en tekent een driejarig contract, met een optie voor een extra jaar.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws