NEC bereikt akkoord en gaat zevende zomeraankoop snel presenteren

NEC bereikt akkoord en gaat zevende zomeraankoop snel presenteren

27-07-2016 15:14
8

EXCLUSIEF - NEC presenteert deze week haar zevende zomeraankoop. De Nijmegenaren zijn het eens geworden met de 23-jarige Franse aanvaller Kevin Mayi, weet VoetbalPrimeur.

Mayi en NEC zijn het eens geworden over een driejarige verbintenis. Als alles volgens plan verloopt, worden vrijdag de handtekeningen gezet. Mayi speelde de voorbije twee seizoenen voor Gazélec Ajaccio, dat vorig seizoen actief was op het hoogste niveau in Frankrijk. Mayi maakte drie doelpunten in 23 optredens, voornamelijk als invaller.

De onderhandelingen met de aanvaller werden de afgelopen dagen gevoerd en inmiddels is er een akkoord bereikt. Mayi, die ook een Gabonees paspoort heeft, heeft ook een verleden bij Saint-Etienne. Na Robin Buwelda, Julian von Haacke, Reagy Ofusu, Michael Heinloth, Stefan Mauk en Quincy Owusu-Abeyie wordt Mayi de zevende aankoop deze transferperiode.

De voorbereiding van NEC verloopt allesbehalve soepel. De ploeg van Peter Hyballa verloor zijn laatste drie oefenwedstrijden van achtereenvolgens Hannover '96 (5-2), Achilles '29 (5-1) en Zulte Waregem (5-1).