'Ziyech geeft Nederlandse trainer nul op rekest voor opvallende move'

'Ziyech geeft Nederlandse trainer nul op rekest voor opvallende move'

Gepubliceerd: dinsdag 2 augustus 2016 om 16:26di 02-08-2016 om 16:26

Henk ten Cate schijnt een blauwtje te hebben gelopen bij Hakim Ziyech. De spelmaker van FC Twente kreeg een belletje vanuit de Verenigde Arabische Emiraten, maar ziet een dergelijke stap niet zitten.

Dat meldt Le Matin in een uitgebreide update over de nationale ploeg van Marokko, waar Ziyech sinds vorig jaar deel van uitmaakt. Al Jazira zou zéér serieus in de markt zijn geweest voor de geboren Drontenaar en bovendien geen moeite hebben gehad met de vraagprijs van Twente (tussen de tien en vijftien miljoen euro).

Van een transfer komt het echter niet. Ziyech zou de interesse van de topclub resoluut van tafel hebben geveegd. Ten Cate, de coach van Al Jazira, moet daardoor op zoek naar alternatieven. Heel rouwig zal hij hoe dan ook niet zijn om het mislopen van Ziyech. Hij heeft al de beschikking over spelers als Jefferson Farfan en Mbark Boussoufa.

De toekomst van Ziyech blijft in de tussentijd onzeker. Het is niet de vraag of, maar wanneer hij vertrekt uit Enschede. De belangstelling wordt volgens technisch directeur van Ted van Leeuwen steeds serieuzer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws