Update: 'Naam van nieuwe club Flores bekend na Feyenoord-afwijzing'

Update: 'Naam van nieuwe club Flores bekend na Feyenoord-afwijzing'

04-08-2016 20:57
15

De kans op een transfer van Edison Flores naar Feyenoord wordt met de dag kleiner. De Peruaanse aanvaller is naar verluidt niet op weg naar Nederland, maar Denemarken.

Martin van Geel (foto), technisch directeur van Feyenoord, was de afgelopen dagen in Peru om te praten met Flores. De uitkomst van die gesprekken lijkt niet naar tevredenheid van beide partijen, want de talentvolle aanvaller van Universitario de Deportes lijkt voor een onverwachte wending te zorgen.

"De sportieve toekomst van Edison wordt binnenkort duidelijk", tekent het lokale Depor op uit de mond van een anonieme bron. "Hij heeft een voorstel ontvangen uit Denemarken en daar wordt nu naar gekeken."

De Peruaanse krant beweert dat Flores enkele weken geleden al dicht bij een akkoord met de niet bij naam genoemde club uit Denemarken was. Feyenoord zou echter op het laatste moment tussenbeide zijn gekomen. De Rotterdammers willen of kunnen echter niet voldoen aan de sportieve en financiële eisen van Flores.

Update 20.57: De Deense club met concrete belangstelling voor Edison Flores is Aalborg BK. Dat melden Peruaanse media donderdag. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, heeft definitief zijn handen afgetrokken van de 22-jarige aanvaller, waardoor de weg naar Denemarken openligt.