Update: 'Castaignos-bod resoluut van tafel geveegd: te groot verschil'

Update: 'Castaignos-bod resoluut van tafel geveegd: te groot verschil'

10-08-2016 17:06
18

Luc Castaignos heeft bijna een transfer te pakken. De spits van Eintracht Frankfurt is op weg naar Sporting Portugal. Hij heeft nog wel een eis waarover beide partijen het eens moeten worden.

Sporting wil de 23-jarige Castaignos voor vijf jaar binden, terwijl de speler zelf voor vier seizoenen wil tekenen. De Portugese krant A Bola verwacht niet dat dit roet in het eten gaat gooien. Voor hoe veel jaar Castaignos ook tekent, de voorwaarden blijven hetzelfde. Zo wil Sporting een clausule van maar liefst 60 miljoen euro opnemen in zijn contract en kan de spits 600.000 euro per jaar verdienen.

Wedden

Meer odds

Eintracht Frankfurt verlangt vijf miljoen euro voor de voormalige speler van Feyenoord en FC Twente. Sporting zet in op een bedrag tussen de 3 en 3,5 miljoen euro. Volgens het Duitse BILD moet Eintracht spelers verkopen om geld in het laatje te krijgen. De boulevardkrant laat weten dat Castaignos inderdaad één van de spelers is die op de nominatie staat om verkocht te worden.

Update 17.06 uur: Eintracht Frankfurt heeft het bod van Sporting Lissabon op Luc Castaignos resoluut afgewezen, meldt Voetbal International. Er is nog een groot verschil tussen de vraagprijs van Frankfurt en de aanbieding van Sporting. Onduidelijk is nog of er een tweede bod uit Portugal gaat volgen.