Streppel: 'Weet je, het is hetzelfde als Ronaldo komt. Dan gaat hij eruit'

Streppel: 'Weet je, het is hetzelfde als Ronaldo komt. Dan gaat hij eruit'

13-08-2016 12:24
2

De kans is groot dat sc Heerenveen zich gaat versterken met Willem II-aanvoerder Jordens Peters, maar het einde van de transfersoap is nog niet in zicht. Jurgen Streppel lijkt erdoor geprikkeld.

"Jordens wie?", reageert de trainer van Heerenveen als hij door FOX Sports wordt gevraagd naar de actuele situatie rond Peters. "Oh ja, die ken ik goed. Wat de stand van zaken is? Geen idee. Ik heb geen zin om erover te praten. Ik wil er niks over zeggen en ik ga er niks over zeggen."

Streppel baalt van de speculaties, zeker omdat er volgens hem conclusies worden verbonden aan bijvoorbeeld het vertrek van Kenneth Otigba (Kasimpasa). Peters zou hem moeten vervangen in de verdediging. Streppel: "Weet je, het is hetzelfde als Ronaldo komt. Dan gaat Zeneli eruit."

Yuki Kobayashi komt in ieder geval wel naar Heerenveen. De Japanner (24) wordt overgenomen van Jubilo Iwata. "Die zal er maandag zijn", erkent Streppel. "Hij is een middenvelder met veel wedstrijden in zijn benen, is een linkspoot en creatief. Wat we met hem van plan zijn? Als je iemand uit Japan haalt ga je hem niet op de bank zetten."