'PSV legt rode loper uit voor kwartet en aast zelf op twee spelers voor deadline'

'PSV legt rode loper uit voor kwartet en aast zelf op twee spelers voor deadline'

22-08-2016 08:54
20

PSV is nog volop bezig op de transfermarkt. Het afscheid van spelers als Adam Maher, Florian Jozefzoon, Rai Vloet en Simon Poulsen komt dichterbij, terwijl ook de inkomende transfer van Siem de Jong nadert.

De Jong heeft nog een paar weken nodig om wedstrijdfit te worden, meldt het Eindhovens Dagblad. Hij kwam wel door de medische keuring, ondanks een hamstringblessure. De komende weken wil PSV hem 'optrainen'. Maher wordt waarschijnlijk aan een buitenlandse club verhuurd, terwijl Poulsen ook op het punt staat om te verkassen.

"Ik ben al lang in Nederland en wil wel wat anders omdat ik hier op weinig speeltijd kan rekenen", stelt Poulsen, die niet per se weg moet. Marcel Ritzmaier is al op huurbasis vertrokken naar Go Ahead Eagles en Vloet wacht nog op belangstelling uit de Eredivisie. Vanuit de Jupiler League is er interesse van clubs, maar daarop zit Vloet niet te wachten.

Tot slot kan ook Florian Jozefzoon weg. Als hij vertrekt bij PSV, dan komt er nog een aanvaller bij. Jozefzoon kreeg de toestemming van PSV om met een Duitse club te praten. PSV wil in ieder geval nog een verdediger voor de A-selectie én een aanvallende aanwinst aan te trekken.