Update: 'Voldoende belangstelling voor Heerenveen-reserve: verhuur geen optie'

Update: 'Voldoende belangstelling voor Heerenveen-reserve: verhuur geen optie'

30-08-2016 12:56
5

Caner Cavlan lijkt vlak voor de transferdeadline nog te vertrekken bij sc Heerenveen. Net als diverse Turkse media meldt FOX Sports maandag dat de vleugelverdediger waarschijnlijk verhuurd wordt aan Adanaspor. 

Een jaar geleden nam Heerenveen de 24-jarige Cavlan over van De Graafschap. Afgelopen seizoen was de in Doetinchem geboren back nog regelmatig basisspeler in het Abe Lenstra Stadion, maar Jurgen Streppel lijkt nu de voorkeur te geven aan andere spelers. Deze jaargang kwam Cavlan pas dertien minuten in actie. 

Wedden

Meer odds

Daarom is de Friese formatie nu waarschijnlijk ook bereid om mee te werken aan een (tijdelijk) vertrek. Adanaspor, een club die uitkomt in de hoogste divisie van Turkije, wil Cavlan graag huren. FOX Sports meldt overigens dat ook diverse Eredivisie-clubs azen op de komst van de vleugelverdediger. Adanaspor is nu echter het meest concreet. Bij Heerenveen heeft Cavlan nog een contract tot de zomer van 2018. 

Update 30/8: In gesprek met Omrop Fryslan heeft de zaakwaarnemer van Cavlan laten weten dat zijn cliënt sowieso niet verhuurd mag worden. Diverse clubs hebben interesse in de vleugelverdediger, maar Heerenveen wenst alleen mee te werken aan een verkoop. Voorlopig is daar echter 'nog geen sprake van'.