Rumoer bij uitgeschakeld PSV: 'Logisch dat ze ons ter verantwoording roepen'

Rumoer bij uitgeschakeld PSV: 'Logisch dat ze ons ter verantwoording roepen'

26-10-2016 07:59
25

Spelers van PSV snappen de reacties van de supporters van PSV op de teleurstellende resultaten. Na het verloren bekerduel met Sparta (3-1) zongen de fans in het uitvak 'Schaam je kapot'.

"De voetbalwereld is inderdaad een wereld van extremen", zegt Luuk de Jong, die een wegwerpgebaar richting de eigen aanhang zou hebben gemaakt, tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik vind nog steeds dat wij tot vandaag bijna alle wedstrijden hadden moeten winnen, waarin we iets lieten liggen. Vandaag was het echt slecht en hebben de fans in het uitvak gelijk en is het logisch dat ze ons ter verantwoording roepen."

Luciano Narsingh wil zaterdag tegen Vitesse verbetering zien. "Dat is een moeilijke wedstrijd", zegt hij tegen Voetbal International. "We moeten het duel met Sparta achter ons laten en laten zien dat we gretig zijn en honderd procent gas geven. Dat verdienen onze supporters ook. Ze hebben gelijk met hun kritiek. Ze willen strijd en beleving zien. Als we dan zo voetballen, dan is dat niet best.”

De aanvaller wil echter niet spreken van een crisis bij PSV. "Je moet alles winnen als je bij PSV speelt", laat hij weten aan het ED. "Altijd. Als ik wist waar het aan lag, dan zou ik het omdraaien. Dit doet enorm veel pijn. Natuurlijk wilden wij zover mogelijk komen in de beker. Dit was slecht."