'Kans op Memphis-move neemt toe na vervelend bericht voor Koeman'

'Kans op Memphis-move neemt toe na vervelend bericht voor Koeman'

06-12-2016 16:50
17

De kans dat Ronald Koeman in januari gaat proberen om Memphis Depay naar Everton te halen, is sinds dinsdag behoorlijk toegenomen. Yannick Bolasie, aanvaller van The Toffees, is waarschijnlijk lang uit de roulatie. De Everton-aanvaller liep afgelopen zondag een zware knieblessure op tijdens het duel met Manchester United. 

Britse media melden dat Bolasie een operatie moet ondergaan. De buitenspeler staat waarschijnlijk maanden buitenspel; mogelijk is het seizoen zelfs voorbij voor de Congolees international, die afgelopen zomer voor een gigantisch bedrag werd overgenomen van Crystal Palace. 

Afgelopen maand erkende Koeman dat hij Memphis graag naar Goodison Park ziet komen. Bij United lijkt de rol van de Oranje-aanvaller te zijn uitgespeeld. Dit seizoen maakt de voormalig PSV'er vaker niet dan wel deel uit van de wedstrijdselectie van manager José Mourinho. 

The Daily Mail schrijft dinsdag dat Koeman er in januari alles aan gaat doen om Memphis aan te trekken. De international is zeker niet de enige beoogde versterking voor Everton. Ook Luciano Narsingh zou in de belangstelling staan van The Toffees.